Wie wij zijn en wat wij doen?

In 2004 zijn wij begonnen op de markt met een kraam kleinlederwaren.
In 2010 kregen wij, bij toeval, de mogelijkheid de organisatie van de braderie in De Lier over te nemen.
Na deze markt kregen wij veel positieve reacties van de standhouders, winkeliers en zelfs van bezoekers. De werkzaamheden rondom de markt waren ons zelf ook goed bevallen en dus reden genoeg om hiermee verder te gaan en geleidelijk uit te breiden.

Ons doel is het opzetten en voortzetten van een aantal leuke markten en het geheel te organiseren zoals wij dat zelf bij andere ook graag zien. Een aantal belangrijke punten voor ons zijn:
1.   Een ruime opzet. Iedereen wil normaal aan de voorkant van zijn kraam kunnen komen en wij proberen dan ook altijd iedereen minimaal 1 vrije hoek te geven. Ook voor mensen met een grondplaats geldt dat zij bijvoorbeeld een 6 meter verkoopwagen onmogelijk in een een strakke 6 meter plaats kunnen plaatsen en dat de organisator hier rekening mee dient te houden.
2.   Veel reclame op alle mogelijke manieren. Het is bij ons niet OF maar EN. Borden langs de weg, posters bij winkels en verenigingen, krantenadvertenties, internetsites, enz.
3.   Een goede branchebescherming. Een iets kleinere markt met een goede verdeling van branches is voor bezoekers aantrekkelijker dan een volgestampte markt waar men alles 10x tegenkomt. Ook voor de standhouders betekend het dat ze eerder een leuke omzet hebben als ze niet met verschillende concurenten hoeven te delen.
4.   Een goede markt maak je samen! Wij staan altijd open voor sugesties.
5.   Waar voor uw geld. Ons doel is de kramen tegen normale prijzen aan te bieden en veel te investeren in de markt zelf, waar de markt zelf profijt van heeft.

Wat wij in de komende jaren willen bereiken is om met een vaste groep handelaren een mooie marktenlijst af te lopen, waarbij iedereen een goede omzet kan behalen en de bezoekers uitkijken naar het volgende jaar.

Kijk gerust even rond op de site en graag tot ziens op een van de markten.